You never know how strong you are until being strong is the only choice you have...

18.6.13

POR


Quin sentiment més estrany...! És un sentiment que trobem repetidament en les nostres vides i, tot i així, mai acabem acostumant-nos a ell. És un estrany que es cola en una festa, és un mal estar a la panxa, és un rec-rec dins el cap, és uns ulls brillants de llàgrimes, és una esperança relativa... 

Aquest sentiment mai m'hi puc acostumar i mira que, amb el càncer, l'he vist molts cops. Quan em van dir el que tenia, cada cop abans d'entrar a quiròfan, cada cop que m'estaven a punt de punxar el portacat per fica'm la quimio, quan tenia alguna prova, quan anava al metge per saber com anava la prova, i mil i una vegades. Es podria dir que la por ja forma part dels meus dies, de les meves nits i de les meves llàgrimes. 

L'important no és tenir por sinó acceptar-la. És una cosa que hi és i sempre hi serà en major o en menor mesura. L'important és afrontar-la. Tancar els ulls, respirar fons, agafar forces i lluitar. I si ets victoriós en la batalla, te n'adones que la por ha valgut la pena ja que la recompensa és molt més gran que tota la por que pensaves tenir. I t'adones que només lluitant i tirant endavant és quan s'aconsegueixen les millors i majors coses ;).

Què us sembla acabar amb una cançó :)?  
Espurnes de coratge, Els Pets http://www.youtube.com/watch?v=bSwTf7_9LzQ

I amb aquesta reflexió: quan tingueu por, no intenteu fugir, no intenteu amagar-la sota piles de llençols, no l'eviteu. Espereu-la tranquil·lament assentats en algun lloc bonic, com qui espera l'esperança o l'alegria, al cap i a la fi, també és un sentiment com qualsevol altre. I ella vindrà a visitar-vos i més d'un cop. Però si la rebeu amb bon tracte, si mireu de prendre-us en calma aquesta visitant, us en adonareu que no és tant difícil afrontar-s'hi. Veureu que no és tant dur com sembla, ja que estareu preparats. I la por, en adonar-se'n, també us tractarà d'una altra manera.

Bona setmana!

C.

No hay comentarios:

Publicar un comentario